“Золотий картошковий стандарт”

Київська компанія  «Ла Тарта» –  виробник тортів і тістечок ТМ Tarta застосовує раціоналізаторський підхід до паковання: з коробки відкачується повітря, а взамін нагнітається безпечна для здоров’я людини спеціально підібрана саме для таких десертів  суміш інертних газів. Завдяки цьому  термін зберігання продуктів подовжується до 12 днів, а для деяких позицій аж до 25 діб, при тому що звичне паковання  дозволяє продавати вироби з масляними кремами  протягом  5 діб.

Упроваджена  минулого року  інновація забезпечила  створеному  4 роки тому  товариству з обмеженою відповідальністю «Ла Тарта» стрімкий ріст продажів продукції – у 2020 р. на 175% проти 2019 р. В  національних мережах «АТБ», «Сільпо», «Ашан» молода, але амбітна компанія помітно потіснила головних гравців в ніші тортів і тістечок  «Рошен» і «БКК».

Між іншим,  «Ла Тарта» судилася з «Рошен» за право виробляти «Київський» торт, а коли  програла суд, почала виробляти торт «Легенда Києва» – за схожим рецептом. Який  із цих двох виробів за смаком  більш «київський»,  той, що «родом з дитинства» – вирішувати споживачу.
Смак «родом з дитинства» – важлива умова  розробки технології  і асортименту продукції  ТМ Tarta.

Для прикладу,  тут виготовляють за класичним рецептом тістечко «Картошка» .

Аби створити відомий смаколик, Tarta дотримується «золотого картошкового стандарту», ділиться технологією виробник в Facebook.

Випікає бісквіт на какао, подрібнює його та змішує з масляним кремом із згущеним молоком, додає яблучне повидло та коньяк. А згори посипає пудрою або арахісом.

Потім  тістечка вкладають прозору контейнер  і закривають своїм новаторським способом.  Тому вони довго зберігаються свіжими.

Світлина з Facebook

Теги

Новости по теме