Сухе пиво – інноваційна приправа

Американська компанія Spiceology випустила нову лінійку спецій, насичених пивом New Belgium найбільш популярних сортів.  Ці спеції з унікальними ароматами хмільного напою можна використовувати для приготування страв із м’яса, овочів, риби.

 «Так само, як New Belgium Brewing робить пиво світового класу, Spiceology створює кращий «смак» пива», — говорять у компанії.

У лінійці —  цитрусовий імбир, грейпфрут-хабанеро, гарячий мед, марокканський таджин, літнє барбекю та кисло-солодка приправа.

Тоні Рід, шеф-повар та директор з інновацій у Spiceology,  зазначає, що сухий пивний екстракт з м’яким смаком хмелю не перекриває інші смаки і добре поєднується зі стравами.

Набір з шести баночок різних сумішей буде коштувати $69,99, чотирьох — $52.

https://www.facebook.com/spiceology/ newfood.media

Теги

Новости по теме