Ігор Садовий з містечка Крижопіль, що на Вінниччині, свого часу викопав на дачній ділянці ставок акваторією три сотки, а завглибшки 2,5 метра. У ньому розводить рибу, мідії «беззубки» та раків. Зі своєї голубої нивки господар збирає урожай мідій вагою 500-700 грамів кожна, а найбільший рак, який тут виріс – завдовжки з людську руку. Для кращого росту мідій Ігор підживляє їх кальцієм. А раків годує вареною кукурудзою.
Мідії містять багато білка. Також це потужний афродизіак, відзначає господар садиби. Він додає м’ясо мідій до свинини чи яловичини, коли робить із них фарш на котлети. Мідії надають страві пікантного присмаку.
Продукції з власного ставка вдосталь вистачає для раціону господарю з родиною, ще й на продаж залишається.