За плечима чотирнадцятилітньої чернігівської школярки Тетяни Кунтиш солідне портфоліо здобутків та визнань: 2013 – ведуча програми «Мульти-Бульки» на міському телебаченні; 2014-2017 – перщі місця на міському та шкільних конкурсах читців; 2018 – ведуча програм новин для школярів Чернігова «Like News»; рецензує книги; поглиблено вивчає англійську й почала освоювати іспанську мову; блогерка; наймолодша учасниця майстер-класу від переможниці «Майстер-шеф» Лізи Глінської. Приготування страв і десертів – улюблене хобі Тетяни. Вона виготовляє й продає торти і тістечка під власним брендом Galyaretka sweet bakery. Мріє на зароблені гроші поїхати в Париж і з’їсти круасан на оглядовому майданчику Ейфелевої вежі. Слово Galyaretka дівчинка обрала разом з родиною для назви бренду тому, що воно пов’язане з кондитерською справою – використовується для позначення желатинових солодощів, а також гарно звучить. Логотип створив дизайнер -початківець, який пропонував свої послуги на маркетплейсі OLX.
Тетяна розповідає, що обожнює готувати їжу. Раніше це були виключно солодкі страви, а зараз береться за все. При цьому віддає перевагу вишуканим стравам, а таке хобі обходиться недешево. Якщо це торт, то продукти мають бути найкращі, чи то вершки, чи то мигдаль, чи вершковий сир. Тому інгредієнти частіше купує в спеціалізованих магазинах. Якщо замовляє багато, гуртується із кимось і робить замовлення на київському оптовому складі італійських продуктів. Якщо маленьке замовлення, то купує в Чернігові, де є спеціалізований інтернет-магазин із самовивозом. Користується порадами і рецептами таких кулінарних гуру, як Andy Chef та Євген Клопотенк. Ще юній майстрині дуже подобається французький кондитер Pierre Herme, так званий батько макаронс ( macarons – французьке тістечко на основі мигдального борошна). За словами Тетяни- макаронс – дуже складні в приготуваня. Тут має значення все: килимок для випікання, помол і свіжість мигдального борошна, цукрова пудра. І сам процес має бути точним: правильно приготований макоронаж, розігрітий до необхідної температури сироп, відхилення навіть у градус може зіпсувати десерт.