Еліна Світоліна після спортивного, ймовірно, зійде на політичний олімп

Олена Білозерська

Запам’ятайте цей твіт (с), хоч це й не твіт.

Скоро ми побачимо в українській політиці нове обличчя. Це буде жінка. Розумна, вкрай вольова, і користуватиметься великим авторитетом на Заході.

Цікаво, чи зможе хтось вже зараз назвати її ім’я.

Еліна Світоліна / фото Instagram

UPD. Всі називають людей, які вже в політиці. А ця людина поки ніяк не пов’язана з нею. Але вона туди прийде.

UPD. Вже в коментарях кілька людей здогадались, тому не буду далі тягнути інтригу.

Я маю на увазі тенісистку Еліну Світоліну.

Впевнена, що після завершення спортивної кар’єри Еліна піде в політику. Вона вже зараз готовий політик, МЗСу слід брати у неї консультації, як працювати зі світовою спільнотою.

Вона медійна – відома як спортсменка і громадська діячка, у неї потужний фонд, який допомагає ЗСУ, причому Еліна особисто возить допомогу.

Еліна Світоліна побувала в розташуванні бійців ЗСУ. Світлина з сайту https://news.obozrevatel.com/

Вона боєць, просто нереально вольова – бачу ціль, не бачу перешкод, пре як танк, з часів повномасштабного на люті і впертості не програла ще жодній росіянці.

Вона хороший організатор. Вона вміє комунікувати, ще й як! Сьогодні на Уімблдоні, де дозволяється виключно білий колір одягу, без жодних інших кольорів – вийшла з чорною траурною стрічкою. Блискуче перемогла суперницю і одразу ж дала інтерв’ю про сьогоднішній обстріл, де кожне слово і кожен жест були вивірені.

А тижнів зо два тому свідомо пішла на програш данській спортсменці, колишній першій ракетці світу. Та вдарилась під час гри, і Еліна погодилась на перерву до завтра, знаючи, що завтра, скоріше за все, програє, а сьогодні виграла б. Але Данія шалено допомагає Україні, а для Еліни “обличчя” й імідж важливіші за спортивний рейтинг.

Як бонус – має темношкірого чоловіка, афрофранцуза, на Заході буде своя, кремлівські ярлики до неї не причепиш. :))

Теги

Новости по теме