В Одесі відкрили перший пляж – “Калетон”

Про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

“Підписали спільний із командувачем оперативно-стратегічного угруповання військ “Одеса” наказ про доступ людей до моря. Список буде доповнюватися (у міру проходження перевірок). Розраховуємо відкрити близько 20 пляжів в Одесі та районі, а також одну лагуну в Ізмаїльському районі”.

Звичайно ж, інформація супроводжується необхідним застереженням: під час повітряної тривоги, у разі виявлення підозрілих предметів, у шторм від 2 балів перебування людей біля моря заборонено.

Про відкриття “Калетона” з інклюзивним пляжем розповів і Юрій Дегас, лауреат редакційного конкурсу “Люди діла”, який втілив цей проєкт у життя. Безпека – насамперед, наголосив Юрій, тож пляж відкрито з дотриманням усіх вимог ОВА – обладнано укриття бункерного типу та мобільне укриття.

Інклюзивний пляж відвідали військові, які зазнали поранень на війні та потребують реабілітації. На інклюзивному пляжі для них створено всі умови.

vo.od.ua/

Пляж-Клуб “Caleton” розташований на приморському схилі Французького бульвару, навпроти Шампанського провулку. У тихій бухті Одеської затоки, подалі від суєти знамениї власне Аркадії. Найчистіше море і пісок переносить гостей в атмосферу комфорту, аналогічну пляжним курортам Середземномор’я. Світлина вгорі – https://aquaparkodessa.com.ua/

Теги

Новости по теме