Суд оштрафував жительку Хмельниччини за надіслане її сином порно у Viber-чат класу

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області визнав матір шестикласника винною у невиконанні батьківських обов’язків. Син жительки Хмельниччини створив у месенджері Viber чат класу та скидав туди порнографічні фото. За адмінправопорушення жінку зобов’язали сплатити штраф.

Як вказано у постанові, яку оприлюднили у судовому реєстрі у жовтні, неповнолітній син Аліси Мельник навчається у шостому класі ліцею у Кам’янці-Подільському. Восени 2024 року він створив у месенджері Viber чат, куди долучив своїх однокласників та класного керівника. Школяр надсилав у цей чат порнографічні зображення та писав нецензурну лексику.

Про це повідомили місцеву поліцію, яка склала щодо матері хлопця протокол про адмінправопорушення через невиконання батьківських обов’язків. Школяр є неповнолітнім, тому до відповідальності за його вчинки притягують матір.

Справу розглянув суддя Роман Савчук, який дослідив усі матеріали та визнав матір підлітка винною у адмінправопорушенні, призначивши 850 грн штрафу зі сплатою 605 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити.
https://zaxid.net/news/


Теги

Новости по теме