“Танці на столах під час війни неприпустимі” – голова Рівненської ОВА. А в мирний час?..

 У Рівному під час наукової конференції з актуальних питань радіаційної онкології місцеві медики організували в межах культурної програми вечірку, яка переросла в гулянку, ба навіть з підтанцьовками на меблях. Відео гульби з’явилося в мережі. На шкандаль відреагувала місцева влада, пообіцявши “кадрові рішення”. 

Відео у Facebook опублікувала рівненська журналістка Ольга Підгорецька, інформує UAINFO.org

“Лікарі КП “Рівненський обласний протипухлинний центр” Рівненської обласної ради на науково-практичній конференції на тему “Актуальні питання радіаційної онкології в Україні” у готельно-ресторанному комплексі “Софія”. Для мене питання не у празникуванні, а у формі цього дійства”, – написала Ольга Підгорецька. 

Місцева влада відреагувала на прикрий інцидент , пообіцявши зробити кадрові висновки. 

“Танці на столах під час війни – неприпустимі. Мене, як і багатьох, обурило відео, що днями з’явилося у мережі. На ньому розважальна вечірка за участю представників обласного протипухлинного центру”, – написав голова Рівненської ОВА Олександр Коваль. 

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш теж засудив танці на столах під час війни. 

“Був неприємно здивований відео з працівниками обласного протипухлинного центру на публічному заході. Під пісню про Україну… Звісно, у кожного свій етичний поріг, але звідки це, коли щодня ми оплакуємо наших Героїв? Цей випадок уже обговорили з начальником ОВА Олександром Ковалем. Ми одностайні – наслідки будуть, навіть кадрові. Обов’язково повідомлю про це”, – написав він. uainfo.org/

Теги

Новости по теме