МВС росії закликає не використовувати сайти знайомств у прикордонних регіонах

Попередження, адресовані жителям Брянської, Курської та Бєлгородської областей, також включали рекомендації не використовувати камери спостереження.

Міністерство внутрішніх справ росії звернулося до жителів прикордонних з північно-східною частиною України регіонів росії не користуватися сайтами знайомств через наступ української армії, — повідомляють у вівторок державні ЗМІ з посиланням на речника МВС.

«Категорично не рекомендується використовувати сайти онлайн-знайомств. Ворог активно використовує їх для збору інформації», — сказав речник.

Попередження, адресовані жителям Брянської, Курської та Бєлгородської областей, також включали рекомендації не використовувати камери спостереження, повідомляє Moscow Times.

«Противник визначає діапазони IP-адрес на наших територіях, отримує віддалений доступ до незахищених камер і контролює все, починаючи від приватних подвір’їв і закінчуючи стратегічними дорогами та магістралями», — сказав речник. «Якщо в цьому немає необхідності, то краще не використовувати камери відеоспостереження», — сказав він.

Міністерство також порадило військовослужбовцям уникати використання телефонів, які містять конфіденційну особисту інформацію, і видаляти контактну інформацію солдатів, взятих в полон українськими ЗС. «Важливо відстежувати та модерувати чати та швидко видаляти облікові записи людей, захоплених ворогом, або чиї телефони були зламані», — додав речник.

https://www.polskieradio.pl/

Теги

Новости по теме