В день поховання воїна помер його батько – не витримало серце

Десяте липня для Ямпільської громади Шепетівського району на Хмельниччині— було надто важким і сповненим болю… Подвійне горе прийшло в сім’ю Коломійців — клята війна відібрала сина Святослава, який загинув на фронті, а в день поховання воїна вранці не стало його батька Володимира… Серце не витримало жахливої звістки про втрату найріднішої кровинки. Тато так і не встиг попрощатися із сином… Поховали їх обох в один день.

Квітами встеляли жителі громади останню дорогу Героя-захисника Коломійця Святослава Володимировича, який загинув 6 липня 2024 року поблизу населеного пункту Північне в Бахмутському районі на Донеччині. Старший солдат був призваний на військову службу по мобілізації з 7 липня 2022 року як стрілець-помічник гранатометника 1 десантно-штурмового батальйону.
«Святослав до останнього подиху був відданий військовій присязі на вірність народу України. Мужньо виконував військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність нашої Батьківщини.
У пам’яті рідних, близьких та односельців він назавжди залишиться скромним, щирим, добрим та веселим. У пам’яті побратимів — мужнім воїном, вірним і справедливим товаришем, готовим будь-якої миті прийти на допомогу», — розповіли в Ямпільській селищній раді.
Зовсім нещодавно, 21 червня Святославу виповнився 41 рік. До Небесного строю приєднався мужній Герой, якому тепер навіки 41…
Багато людей прийшли віддати останню шану полеглому Захиснику і розділити біль втрати рідних. Навколішки, схиливши голови перед його вічним подвигом, проводжали воїна зі сльозами, болем у серцях і молитвою про вічний спокій його душі. Він ще так багато не встиг зробити, реалізувати задуманого, проте як справжній чоловік, патріот своєї землі, став на її захист, віддавши найдорожче — своє життя.
Під залпи почесної варти та Державний Гімн України у виконанні оркестру з Героєм прощалися рідні, близькі, побратими та жителі громади. Матері сина-Героя військові вручили Прапор України, яким була вкрита труна.
Двох найрідніших людей — батька і сина, поховали поряд, на кладовищі у рідному селі Дідківці.
Вічна пам’ять Герою-Захиснику Коломійцю Святославу та його батьку Володимиру.http://pvisti.info/

Теги

Новости по теме