10 СІМЕЙ  З ХЕРСОНЩИНИ ОТРИМАЛИ ПРИХИСТОК У НОВОМУ МОДУЛЬНОМУ МІСТЕЧКУ БІЛЯ ЛЬВОВА

Десять сімей із Херсонщини, що втратили свої оселі через російську агресію, отримали прихисток на Львівщині. Для них облаштували нове модульне містечко поблизу Львова. Про це повідомили у Львівській ОВА. 

«Відтепер тут оселились десять сімей із Херсонської області. Загалом – 32 людини. Для комфортного проживання будинки забезпечили усім необхідним приладдям, що допоможе мешканцям налагодити побут та швидко освоїтись», – йдеться у повідомленні. 

Будівництво містечка тривало ще з 2022 року. Його створили на території УГКЦ, де від початку повномасштабного вторгнення вже діє прихисток для вимушено переселених українців. 

Цей проєкт здійснив Благодійний фонд УГКЦ «Мудра справа» за фінансової підтримки організації «Лицарі Колумба».

До слова, за час повномасштабної війни, Львівська область прийняла тисячі вимушено переселених українців. У піковий час у тут перебувало до 600 тисяч людей. 

Нагадаємо, що у Львові завершують спорудження останнього поверху першого з восьми соціальних будинків на вулиці Миколайчука. Тут тимчасово проживатимуть внутрішньо переміщені особи, які проходять реабілітацію. https://tvoemisto.tv/ Світлини: ЛОВА

Теги

Новости по теме